Top

Over ons

Hallo en welkom bij KT International! We zijn enthousiast dat u onze website bezoekt! Het is in ons voordeel om u de beste service te leveren. 

Vanaf onze eerste dagen is het bedrijf uitgegroeid tot een uitgebreid en divers Multi kanaal verkoper die een verscheidenheid aan kwaliteitsproducten aan verschillende klanten verkoopt. Onze producten worden voornamelijk verkocht via onze website en andere online kanalen, terwijl onze speciale verkoopmedewerkers uitstekende verzorging  biedt aan onze commerciële klanten die op zoek zijn naar hoge kwaliteit kleding, schoenen, tassen en nog veel meer.

 

We hebben meer dan 200 freelancer designers die hun mening vrijblijvend uitdrukken over de nieuwste kunst en ontwerpen van kleding. Ze besteden meestal enkele maanden om 2-4 soorten kleding voor klanten aan te passen. De aangepaste kleding wordt voor productie doorgestuurd naar bedrijven. De geproduceerde kleding wordt meestal 2 maanden eerder voor de productie geboekt. Veel stijlen zijn uniek voor maar een paar duizend over de gehele landen. Ons bedrijf heeft directe samenwerking met deze geassocieerde ontwerpersgroepen, en hebben toegang om hun vrijgegeven kleding via onze website te verkopen. De markt van vandaag is steeds meer zo, een aangepast en unieke design service. Deze dienstverleners verdienen  daarom ook een goed salaris door middel van hun slimme vaardigheden en ideeën. Wij geloven daarom ook dat ons bedrijf in de toekomst samen met hen sterk kan groeien.

 

 De voornaamste prioriteit bij KT International is om de beste winkelervaring mogelijk voor al onze geweldige klanten te creëren. Wij streven ernaar om onze klanten een fantastische service en een nog betere ervaring te geven elke keer dat zij een bezoek aan onze website brengen en hier iets kopen.

 

Als aantrekkelijke, kleurrijke en modieuze kleding en accessoires bij u passen, dan bent u zeker op de juiste plek. Bij KT Internationaal bieden we alleen artikelen met het beste design en van de hoogste kwaliteit en we zijn ervan overtuigd dat u zult houden van elk product die via onze website is gekocht. Onze inventaris wordt voortdurend aangeleverd met de nieuwste en beste items die u in tijdschriften en op de catwalk ziet.

 

We zijn altijd op de hoogte van de nieuwste trends en weten wat alle populaire beroemdheden dragen. Om de hoogste hoeveelheid klanttevredenheid mogelijk te maken, leveren wij een uitstekende inventaris, zorgen wij ervoor dat de snelst mogelijke levering plaatsvindt en dat de klantenservice altijd aanwezig is wanneer u ons nodig hebt. Heeft u een vraag over een specifiek product? Neem dan alsjeblieft contact met ons op! We hebben KT International experts die er klaar voor zijn om uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van de informatie die u nodig heeft voordat u het product koopt. Door te winkelen met KT International, wordt u binnen enkele minuten een aantrekkelijker, kleurrijk en modieus persoon. De producten die wij aanbieden, zullen u sexy, zelfverzekerd laten voelen en alsof je alles aan kunt wat het leven naar je toegooit.

 

Wij zijn zo enthousiast om u de beste mogelijke kleding en accessoire keuzes aan te bieden. Elk van de items die we op onze website hebben, is hand geselecteerd en goedgekeurd door de fashion experts bij KT International. De items die we in onze inventaris hebben, zijn items die ook in onze eigen kasten hangen of waar we niet op kunnen wachten om ze te gaan dragen! Wij zijn zo blij dat we u kunnen voorzien van items waar we van houden en waar we van weten dat u er ook van gaat houden.

 

KT International streeft ernaar een ervaring te creëren die u plezierig, behulpzaam en ongelooflijk bevredigend zult vinden. Nogmaals bedankt voor het bezoeken van onze website! We kunnen niet wachten om u te helpen bij het vinden van stukken die u aantrekkelijker, kleurrijker en modieuzer zullen laten voelen.